1/18
verbouwing van een eengezinswoning
De eengezinswoning (bouwjaar 1970) was toe aan een grondige renovatie. De opdracht was om het gelijkvloers te verbinden met de garage in de tuin, via een bestaande luifel, om de functie van de woning te optimaliseren. De garage deed namelijk dienst als bergruimte, wasruimte en bijkeuken.
De opdrachtgever was akkoord met het voorstel om de bestaande woning te herindelen en niet uit te breiden naar de alleenstaande garage. Door een uitbouw te vermijden kwam budget vrij voor de renovatie van de woning en werd het karakter van de woning niet geschonden.
Verbouwing/renovatie met afwerking (ruwbouw, electriciteit, loodgieterij, sanitair, nieuw buitenschrijnwerk, schrijnwerkerij, verlichting) + ontwerp van keukenmeubilair, badkamermeubilair, vestiaire, open haard met kast- en rek ruimte.